Следвайте Гласове в Строгите и уморителни ограничения, наложени от Китай за

...
Следвайте Гласове в Строгите и уморителни ограничения, наложени от Китай за
Коментари Харесай

Масов бой между работници и здравните власти заради Ковид мерките в Китай

Следвайте " Гласове " в 
Строгите и уморителни ограничавания, наложени от Китай за прекъсване на разпространяването на COVID-19, провокираха прояви на яд, довели до конфликти на жители със чиновници на правоприлагащите органи.

Видеоклипове, споделени в обществените медии, демонстрират служащи в цех за произвеждане на iPhone в китайския град Джънджоу, които влизат в конфликти с служители на реда и здравни служащи, облечени в защитни костюми.
Гневът, прераснал във физическа борба, идва след седмици на строги ограничавания, защото в Китай се следи внезапно нарастване на случаите на ковид, популяризиран на локално равнище.

NOW - Violent clashes at iPhone maker Foxconn factory in China's Zhengzhou.

— Politix LIVE (@Politix_LIVE)
 
Според неофициални източници над 100 000 души са били заключени в своите общежития в продължение на седмици. Много от тях стоят и без възнаграждение заради строгите Коронавирус ограничения.
Китайските здравни управляващи предизвестиха да не се позволява " каквото и да е намаляване в предварителната защита и контрола на епидемиите ".
" Китай е изправен пред сериозна и комплицирана обстановка, обвързвана с COVID-19, с по-широко разпространяване и повече вериги на предаване на вируса ", съобщи във вторник Ми Фън, представител на Националната здравна комисия.
Анализаторите считат, че прецизното отношение към пандемията се е отразило отрицателно на втората по величина стопанска система в света.
При последната борба протестиращите, за които се твърди, че са новоназначени чиновници, се оплакаха от " карантина без храна ", а съгласно известията работодателят им не е извършил всички обещания.
Видеоклиповете, споделени от авторитетен консуматор на обществените мрежи, демонстрират здравни служащи, облечени в защитни костюми, и чиновници на най-голямата фабрика за iPhone в света - Foxconn, които се изправят лице в лице, крещят и даже удрят по кабините за проучване на нуклеинови киселини.
Достоверността на видеоклиповете не може да бъде доказана от самостоятелни източници. Официалните лица и държавните медии към момента не са коментирали последните митинги против коронавирусните ограничавания.

Източник: dariknews.bg
 
 
 
23 Ное 20229823 Ное 202255323 Ное 202286223 Ное 202285623 Ное 202269723 Ное 2022493КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани16 Ное 2022216619 Ное 202267318 Ное 2022202824 Sep 20222898
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР